Ekspres Bank

Find billige lån og Ekspres Bank Samlelån nedenfor

Søg

Lånebeløb
Tilbagebetaling
Rentesats
Oprettelsesgebyr
Rating 1-5
Intet resultat fundet matchende dine kriterier

Hvid Template

Keywords:
ekspres bank
ekspres bank samlelån
ekspres bank kundeservice
ekspres bank lån
hvad er ekspres bank
ekspres bank betalingsfrihed
ekspres bank betalingsfri måned
ekspres bank danmark

Grå Template

Grå Template

Hvid Template

Hvid Template

Grå Template

Grå Template

Ofte stillede spørgsmål - Template

Har du nogle spørgsmål til at optage kviklån? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål, så du nemt kan få svar på de spørgsmål du eventuelt måtte have inden du stifter ny gæld i form af et lån.

Du overvejer måske at tage et kviklån med kautionist, hvis du er registreret i RKI og ikke kan finde andre lånemuligheder. Du skal dog tænke dig godt om inden to tager et kautionistlån, da det i sidste ende kan gøre mere skade end gavn.

Et kautionistlån betyder at en anden person hæfter for din gæld. Det betyder altså at hvis du ikke kan afdrage på lånet, så skal din kautionist afdrage på dine vegne. Det kan betyde at din kautionist også ender i RKI, hvis han eller hun ikke kan afdrage på lånet på dine vegne.

Derfor anbefaler vi altid hos Let Lån at du får styr på din økonomi inden du optager ny gæld, da det kan gøre mere skade. Du kan altså ikke finde nogle lån med kautionist her på Let Lån, da vi ikke står inde for det som en god økonomisk beslutning.

Et kviklån som studerende er en mulighed du nemt har, dog bør du være opmærksom på at du ofte vil låne til markant bedre vilkår igennem et SU-lån.

SU-lån har en meget lav rente og lang løbetid, så du nemmere kan afdrage på lånet efter dine studer. Det er altså en billigere løsning for dig der er studerende og ikke har udnyttet den mulighed. Der er dog et loft på hvor meget du kan låne med SU Lån. Du kan derfor være nødsaget til at optage gæld andre steder, hvis du allerede har overskredet SU grænsen.

Et kviklån udbetaling med det samme er noget du er garanteret efter karensperioden. Du kan altså forvente at have pengene med det samme efter at du har underskrevet lånet, hvilket er en af de største fordele ved kviklån. Du kan altså nemt finde en masse kviklån med udbetaling med det samme i vores gennemgående kviklån oversigt ovenfor med alle de nyeste lån.

Ja, du har 14 dages fortrydelsesret på dit kviklån efter du har underskrevet låneaftalen med låneudbyderen. Du er nemlig beskyttet af kreditaftaleloven, som sørger for at du altid kan fortryde.

Der findes nogle lån som falder udenfor reglerne og kan altså ikke fortrydes. Det er produkter der bl.a. ikke har renter, gebyrer eller såkaldte ”gratis lån”. Hvis produktet har en kortere løbetid end 3 måneder er fortrydelsesretten nødvendigvis heller ikke garanteret.

Du har 30 dage til at tilbagebetale din gæld efter at have fortrudt kreditten. Herudover kan andre gebyrer, renter eller omkostninger i forbindelse med at få lukket lånet komme oveni.

Aldersgrænsen for kviklån er 18 år i Danmark. Du kan ikke underskrive juridiske aftaler når du ikke er myndig og da et kviklån er en juridisk bindende aftale skal du være fyldt 18 år for at kunne optage et kviklån i Danmark.

I Danmark i 2018 var der 357.000 danskere som tog kviklån og tallet er fortsat voksende. Der er altså flere og flere danskere som tager kviklån, da kviklån fortsat bliver bedre og bedre. Hvilket betyder at det bliver billigere for dig at optage et kviklån især hvis du vælger at gå efter et gratis kviklån i 30 dage. Du kan gøre ligesom mange andre danskere og tage et gratis kviklån i dag, så du kan købe netop det du går og ønsker.

I mange tilfælde vil det også være muligt at låne penge i weekenden når du optager et kviklån. Det vil fremgå i de lånevilkår du underskriver ved den enkelte udbyder. En kreditvurdering er mere eller mindre automatiseret og derfor vil du kunne låne penge i weekenden oftest.