Er det stadig billigst at låne penge i banken?

En undersøgelse af lånemarkedet i Danmark 2021

Mange danskere er skræmte af lån uden om banken, da det oftest bliver forbundet med luksusfælden og dyre kviklån med en alt for høj rente. Er dette dog stadig tilfældes i 2021?

Er det stadig billigst at låne penge i banken?

Online lån er blevet billigere

Faktisk er det sådan at du allerede nu kan låne penge billigere online end at gå ned i banken, hvis du ikke skal have et realkreditlån til din nye bolig. Hvordan tænker mange sikkert?

De traditionelle banker i Danmark har den ulempe at de stadig skal betale en masse udgifter til gamle infrastrukturer og store bygninger, hvorimod en online bank undgår disse unødvendige udgifter og derigennem kan tilbyde lavere priser.

Det er dig som forbruger der i sidste ende skal betale deres udgifter for at deres forretning kan løbe rundt.

Hvor meget billigere er det at låne penge online?

Online Lån vs. Bank Lån

Igennem en undersøgelse foretaget af Let Lån viser det sig at der bestemt er penge at spare ved at låne penge online. Undersøgelsen gennemgik 7 forskellige banklån og 9 online lån og fandt den gennemsnitlige forskel i priserne på lånene.

85% af danskere vælger stadig at tage deres billån i deres lokale bankfilial. Dette viser sig dog at være en stor fejl, hvis man er prisbevidst og gerne vil spare penge på sine lån.

Sammenligningen af lånene viser at i gennemsnit ligger ÅOP på de traditionelle banklån 50,9% højere end ÅOP på de online låneudbydere. Det er en markant forskel og betyder at det er væsentligt billigere årligt at have de sammenlignede online lån i forhold til de fysiske banklån.

De samlede kreditomkostninger er derudover gennemsnitligt 17,8% lavere online end hos de fysiske banker. Der er altså ingen tvivl om at der er penge at hente når det gælder om at låne penge til din næste bil.

Hvilket lån er så det billigste billån online? Ud fra undersøgelsen var Coop Bank det billigste lån når vi ikke kigger på grønne billån, som ellers er de absolut billigste lån på markedet.

Slut med høje renter & luksusfælder

Dagene med dyre lån online med ÅOP på over 800% er altså forbi. Staten har indført en række tiltag der har gjort det ulovligt for disse lån at eksistere på det danske marked. Derudover er der kommet en masse ny konkurrence på lånemarkedet i Danmark, som gør at prisen fortsat er dalene og det forventes derfor at blive endnu billigere at låne penge online de næste mange år i Danmark.

Digitalisering er kommet for at blive

Vi har set de i en masse andre brancher og nu er det også kommet til lånemarkedet. Digitalisering er med til at ændre den måde der bliver drevet forretning på i hele verden. Vi ser mange brancher og store tech-firmaer boome frem og udkonkurrere gamle og støvede brancher som f.eks. bank branchen. Vi hos Let Lån er meget positive for fremtiden af online lån og vil fortsat sammenligne og undersøge markedet for dig, så du kan finde de bedste lån online.

Find de bedste Billån her eller læs mere om Coop Bank her på siden.

Spørgsmål & Svar

Her er de oftest stillede spørgsmål når du leder efter de bedste og billigste billån på markedet.

Coop Bank tilbyder i 2021 det billigste billån på markedet. Vi anbefaler dem stærkt her på siden og de har flere gange bevist at være de bedste på markedet

Vi har ansøgt direkte hos 7 forskellige fysiske banker og 9 forskellige online låneudbydere som vi samarbejder med og sammenlignet prisen og fundet gennemsnittet.

Online lån er billigere fordi de ikke har de mange omkostninger som de traditionelle banker og kan derfor tilbyde markant lavere priser end de gamle støvede banker kan.