Om os - Let Lån

Vi sammenligner for dig

Vores mission på Let Lån er at finde de bedste lånetilbud i Danmark. Det gør vi ved at sammenligne alle lån på markedet for dig og udvælge de online udbydere der tilbyder dig de bedste lånebetingelser - Det sparer dig tid og penge.

Kun de bedste lån på siden

Udover at sammenligne priser har vi undersøgt hvad kunderne siger om alle vores udvalgte udbydere. Det betyder at vi inkludere Trustpilot rating, Forbruger test og vores egen personlige rating - Du er garanteret en positiv oplevelse.

Opdaterede oversigter

Vi tilbyder kun de mest opdaterede priser og lån på markedet. Det sparer dig for arbejdet i at lede efter de nye lån. Du er altså garanteret at finde de nyeste priser og lån lige her.

Lån trygt og sikkert

Når vi undersøger markedet for låneudbydere sørger vi at du trygt og sikkert kan låne penge hos din ønskede udbyder. Du er altså garanteret at modtage dine penge og at dine oplysninger er i gode hænder hos alle vores samarbejdspartnere.

Hvem er Let Lån?

Let Lån er drevet og ejet af virksomheden Graphite Media i København. Vores mission er at undersøge forskellige markeder og levere sammenligningstjenester der hjælper dig med at træffe en bedre beslutning. Det kan ofte tage lang tid at undersøge hvor de bedste tilbud er og det er her vi kommer ind i billedet. 

Vi bestræber os derfor på at have de mest opdaterede sammenligningstjenester, som sparer dig for penge og tid. 

Graphite Media driver følgende sider i Danmark:

  • Let-Laan.dk – Giver låntagerne et bedre overblik over lånemarkedet.
  • Mininvesteringsguide.dk – Giver dig inspiration til din næste investering.
  • Billigakasse.nu – Få et samlet overblik over danske A-kasser.
  • Billigprojekter.dk – Dybdegående anmeldelser om projektore til dit hjem. 

Let Lån er reklamefinansieret

Let Lån er drevet og finansieret af reklamer. Det betyder at vi modtager en kommission når du vælger at optage et lån igennem vores udvalgte udbydere. Vi bestræber os på at forholde os objektive og repræsentative for det online lånemarked på trods af vores forretningsgrundlag. Derfor kan du stadig forvente at finde nogle af de bedste online lån i Danmark her på siden. 

Vi kan kontaktes her

Apex Media ApS
Nørrebro Vænge 5
2200 København
Danmark
CVR: 42483001

Kontakt os her:
E-mail: info(at)let-laan.dk

Ydeligere information om penge & lån

Hvis du er interesseret i at lære mere om penge og hvordan du bedst styrer dig økonomi kan du læse mere på følgende sider:

Finanstilsynet

Forbrugerrådet Tænk Penge

Nationalbanken

Den Europæiske Centralbank

Hjælp til at komme ud af RKIFinans Danmark

Finansministeriet

Forbrugerombudsmanden

Vores CSR Profil

Nedenfor er en liste over initiativer vi deltager i: